Menu
0
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending NL & BE
30 dagen bedenktijd
Veilig & achteraf betalen

Handleiding Mossmedia Ultimate

Kan ik de oordopjes gelijk gebruiken?

De oordopjes zijn bij ontvangst vaak maar voor de helft opgeladen. Je kan ze dus soms gelijk gebruiken, maar zullen de oordopjes minder lang meegaan. We adviseren u om de oordopjes eerst volledig op te laden. Dit doet u door de oordopjes in de oplaad-case een uur met de usb-lader op te laden. Hierna kunt u langer genieten van de muziek. 

Verbinden met iPhone

1. Schakel Bluetooth in op uw apparaat.
2. Open de oplaad-case van de oordopjes. Druk op het knopje aan de achterkant van de oplaad-case.
Wacht enkele seconden totdat het onderstaande schermpje op uw iPhone verschijnt. Klik op verbinden. Na enkele seconden zullen de oordopjes verbonden zijn. Lukt dit niet, ga dan naar de Bluetooth-apparaten
en verbindt uw device met "Mossmedia". Haal de oordopjes uit de oplaad-case. De oordopjes zijn nu klaar voor gebruik.

Verbinden met Android

1. Schakel de Bluetooth in op uw apparaat.
2. Open de oplaad-case van de oordopjes. Doe beide oordopjes in uw oren. Ga naar uw instellingen en open Bluetooth. Verbind met "Mossmedia".

Hoe komt het dat er maar slechts één oordopje werkt?

Dit heeft er mee te maken dat het oordopje uitgeschakeld is en/of dat de oordopjes niet met elkaar verbonden zijn. Dit is eenvoudig op te lossen:
Houdt het touch-knopje ingedrukt van het oordopje wat niet werkt. Het oordopje zal inschakelen en automatisch met het andere oordopje verbinden. Hierna zullen de oordopjes met elkaar verbinden zal het product op uw device moeten werken.

A. Touch-knopje

Lukt dit niet? Lees dan verder.
Zijn de oordopjes volledig opgeladen? Zo ja, kunt u het volgende proberen:
1. Schakel eerst uw Bluetooth volledig uit, probeer dan de oordopjes aan te zetten door de beide touch-knopjes voor enkele seconden tegelijk in te drukken. De oordopjes zullen dan met elkaar verbinden.
2. Wanneer dit is gelukt, dan pas kunt u uw Bluetooth aandoen en de oordopjes verbinden met uw apparaat. De Bluetooth naam is ‘Mossmedia’.
3. De oordopjes zullen nu verbonden zijn.

Lukt het alsnog niet? Geen probleem! We helpen u graag via onze Whatsapp-service. We zijn bereikbaar via WHATSAPP op nummer +31 6 11 21 84 68 voor al uw vragen over onze producten.

Oordopjes opladen

De oordopjes kunnen in de oplaad-case opgeladen worden.

Oplaad-case opladen

Als de oplaad-case leeg is kan deze opgeladen worden met de bijgeleverde oplaadkabel.

Draadloos opladen

De oplaad-case is geschikt voor draadloos opladen.

Touch-bediening

1x drukken
Pauze, telefoon opnemen en ophangen

2x drukken links
Geluid harder

2x drukken rechts
Geluid zachter

3x drukken links
Nummer terug

3x rechts
Nummer vooruit

Kort ingedrukt houden
Siri

Lang ingedrukt houden
Inschakelen/uitschakelen

Waarom praten de oordopjes ineens Chinees?

Dit probleem is makkelijk te verhelpen. U kan het volgende doen om de taal weer naar Engels te wijzigen. Probeer eens als de oordopjes zijn ingeschakeld de oordopjes los te koppelen van uw telefoon. Vervolgens tikt u dubbel op het touch-pad van de oordopjes. De taal van de oordopjes zullen van Chinees naar Engels gaan.

Waarom kloppen de batterijpercentages niet?

Wanneer u een Apple device gebruikt om de oordopjes mee te koppelen kunnen de aangegeven percentages wel eens niet helemaal overeenkomen met de juiste percentages. Dit komt doordat het geen origineel Apple product is. Als u de oplaad-case met de oordopjes een uur aan de oplaadkabel oplaadt zijn de oordopjes hoogstwaarschijnlijk gewoon volledig opgeladen.

Voorzorgsmaatregelen

Let op:
1. Houdt de draadloze oordopjes en de oplaad-case buiten bereik van vochtige en stoffige plekken. Deze kunnen de productprestaties negatief beïnvloeden.
2. Vermijd het gebruik van organische oplosmiddelen of items die deze ingrediënten bevatten de oortelefoons schoon te maken. Deze kunnen de productprestaties negatief beïnvloeden.

Klantenservice

Wij hebben service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. We streven naar 100% klantvriendelijkheid. Mocht u er toch niet uitkomen of heeft u een andere vraag? We zijn bereikbaar via WHATSAPP op nummer +31 6 11 21 84 68 voor al uw vragen over onze producten.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis